Det å reise kan være en dyr affære. Derfor kan det være greit å tjene litt ekstra penger mens man er på tur. En meget god måte å gjøre det på er å spille ansvarlig på online casinoer. Om man er heldig kan man vinne store summer, noe som kan være med på å spe på feriebudsjettet. Ved å bruke ComeOn referansekode kan du i dag registrere deg og motta en generøs velkomstbonus. Det gir deg muligheten til å vinne noen ekstra kroner så du kan ta deg råd til besøke en av disse fantastiske restaurantene neste gang du besøker Praha.

Portfolio Restaurant

Rangert som en av de beste restaurantene i Praha. Portfolio tilbyr en avslappet atmosfære med Michelin nivå på rettene. Stilen er minimalistisk og moderne, uten stive, hvite duker og hovmestere i smoking. Maten er europeisk inspirert med gode alternativer for vegetarianere. Du vil bli tilbudt en smaks meny med vin, eller du kan bestille alt a la carte. Vinkartet er selvfølgelig fylt med kvalitet. For en ordentlig gourmet opplevelse tar du turen til Portfolio Restaurant.

Restaurant Alcron

For en virkelig opplevelse tar du turen til Alcron.  Her vil du finne art deco stil på interiøret og alt er meget elegant, med ett klassisk tilsnitt. Maten er fransk, med inspirasjon fra kontinentet. Det er en ganske formel restaurant, så her kan det være hyggelig å finne frem finstasen. Michelin stjernen sier sitt om kvaliteten her.

Du kan velge blant flere smaksmenyer, så du er sikker på å finne noe som passer. Restaurantens dyktige sommelier matcher smaksmenyene med dedikerte vinpakker, noe som gjør opplevelsen komplett. Servicen er så klart førsteklasses og alt er lagt til rette for en gastronomisk opplevelse. Restauranten finner du i Radisson Blu Hotellet sentralt i Praha.

Bellevue

En av de vakreste lokalene for en restaurant i Praha finner du i Bellevue. Fantastiske lysekroner henger ned fra det høye, dome kuperte taket, ett syn som må oppleves. Når maten og vinen er i verdensklasse også, skjønner man hvorfor dette er en av de mest populære restauranter i Praha. Du finner en kombinasjon av det tradisjonelle og moderne, noe unikt som vil etterlate deg målbundet. Maten er elegant, med fokus på Tsjekkisk og europeiske retter. Det er lagt stort fokus på vinen som blir servert. . Bellevue finner du i Praha sentrum og er definitivt ett sted som må besøkes.

Terasa U Zlatne studne

For en restaurant med en flott utsikt kan Terasa anbefales. Også rangert som en av de beste restaurantene i Praha, kan Terasa også tilby ett nytt perspektiv på Praha. Plassert på takterrassen til ett bygg meget sentralt, vil du kunne kikke over takene til de flere hundre år gamle bygningene som utgjør Praha. Kirketårnene stikker opp i horisonten, brisen treffer deg lett i ansiktet, mens mat av høy kvalitet blir bragt til deg. Maten er sesongbasert for å sikre deg de ferskeste råvarene. Den er europeisk inspirert. Du kan velge mellom en smaksmeny eller bestille a la carte. Er du vegetarianer har du mange valgmuligheter. Så klart er vinkartet spekket med fantastiske viner. Førsteklasses mat, vin, og den beste utsikten i Praha finner du hos Terasa.

George Prime Steak

Om det er biff du er ute etter, leverer George Prime Steak det beste innen biffer i Praha. Du vil finne biffer som Filet mignon, Entrecote, Rib eyes, T-bone og mange flere. Restauranten har som formål å presentere perfekte biffer, med perfekte viner hver gang. George er amerikansk inspirert og har flere viner fra California på menyen. I tillegg til biffer tilbyr også Georges førsteklasses sjømat, andre hovedretter, og cocktailer fra øverste hylle. Besøke George Prime Steak for den amerikanske steak house opplevelsen.